New Forest 1200

Elektrische inbouwhaard

Productomschrijving

De New Forest elektrische haard tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in diepte en vuurkleur en verspreiden zich door het hele vuur door gebruik te maken van elke hoek. De kenmerkende houtstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect bij elkaar passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten te zien in een stam dat gevonden wordt tijdens het wandelen in het New Forest bos in Engeland. Alle haarden zijn voorzien van Air Curtain technologie waarbij de koelere lucht naar binnen circuleert en de verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via het dubbele en unieke uitlaatsysteem.

Kenmerken:

  • Warmtevermogen: 1500 W
  • Voedingsspanning: 220–240 V AC
  • Verlichting: LED
  • Alle brandstofbedartikelen worden meegeleverd
  • Optie voor wandmontage inbegrepen
  • CE gecertificeerd
  • Inclusief afstandsbediening

Decoratie mogelijkheden

Slate View

Voeg een vleugje leisteen effect toe aan de houtstammen, dit brengt het brandstof bed tot leven. Een dynamische manier om de verlichting van de New Forest logs te verbeteren is met de Slate View. Om meer licht van onderen te introduceren wordt de brandstofbedbak overspoeld met kristallen, samen met verschillende stukken leisteen en afgewerkt met de signature logs. Deze opstelling laat meer licht toe en verheldert het algemene brandpunt. Een instelling die u door een reis van rust kan voeren, is de automatische overgang van alle drie de kleuren. Naadloze wisseling van kleuren creëert een levendige stemming en sfeer.

Forest View

Decoreer je haard met de bijgeleverde kenmerkende houtblokken. Maak de haard af met een onderlaag van houtsnippers en creëer een echt aards gevoel. De karakteristieke boomstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect in elkaar passen en elk detail weergeven dat u zou verwachten in een boomstam die u aantreft tijdens een wandeling in het New Forest National Park in Groot-Brittannië.

Een met de hand geschilderde afwerking brengt het houtblok tot leven en zorgt op subtiele wijze voor een echte aanwezigheid. De technisch geavanceerde achterruit bootst elk detail van het brandstofbed perfect na en zorgt er voor een dat je een verbluffend oneindigheidseffect creëert en je doet twijfelen aan de ware diepte van de New Forest haard.

Diamond Light View

In deze brandstofbedzetting draait alles om licht, kleur en vlammen. Kleine kristallen, samen met enkele grotere kristallen, creëren een zee van schittering en sensatie. Door de afwezigheid van de New Forest houtblokken komt de rauwe elegantie van het vlameffect bloot te liggen.

Installatiemogelijkheden

Front

De haard is volledig ingebouwd om een helder zicht te hebben op het vlammenspel.

Hoek

Houd de linker- of rechterkant van de haard open en sluit de andere zijde af met de meegeleverde afdekplaat. Door één kant van de haard te gebruiken krijgt de haard een unieke stijl.

Driezijdig

Houd zowel de linker- als rechterkant open voor een ultiem zicht. De haard is vanuit iedere hoek zichtbaar.

Downloads