Garantieformulier

Bij Easyhaarden zijn we zo trots op kwaliteit en prestaties dat elk British Fires-product een garantie van 3 jaar heeft bij aankoop bij een geautoriseerde dealer. Op elk product wordt standaard 2 jaar garantie gegeven, maar om ervoor te zorgen dat uw product nog 1 jaar gedekt is, is gratis registratie vereist door het onderstaand formulier in te vullen. Let op – registratie is niet vereist voor de standaard garantie van 2 jaar. 

Het serienummer is te vinden achter het voorste glas, aan de linkerkant, onder het boven paneel

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De garantie gaat in op de aankoopdatum en is alleen geldig bij een geautoriseerde dealer. 

We behouden ons het recht voor om elke claim af te wijzen of kosten in rekening te brengen voor elk bezoek waarbij de oorzaak van het defect te wijten is aan het niet naleven van de installatie- en / of onderhoudsinstructies of verkeerd gebruik van het apparaat. We kunnen ook elke claim afwijzen 

Als een reparatie tijdens de garantieperiode verschuldigd is, zullen we u informeren en waar mogelijk een offerte of prijslijst verstrekken voordat we met de werkzaamheden beginnen. We kunnen niet altijd een vaste prijs geven totdat we met de reparatie zijn begonnen, omdat het niet altijd mogelijk is om vast te stellen welke onderdelen beschadigd zijn.

Gerepareerde of vervangen producten worden alleen gedekt voor de rest van de oorspronkelijke garantieperiode en de garantieperiode wordt niet verlengd, zelfs niet als we een product of onderdeel repareren of vervangen.
Als we een onderdeel of product vervangen, wordt het verwijderde onderdeel of product ons eigendom.

We aanvaarden of vergoeden de kosten van een derde partij die werkzaamheden aan het product uitvoert of onderdelen monteert, niet, tenzij we dergelijk werk hebben goedgekeurd voordat het wordt uitgevoerd.

De fabrieksgarantie is niet van toepassing op:

Schade veroorzaakt door foutieve installatie, diefstal, geknoei, verwaarlozing, misbruik, normale slijtage, ongeval, brand, overstroming, explosie, bliksem, storm, vorst of andere slechte weersomstandigheden.
Schade veroorzaakt door het niet naleven van de installatie-instructies van de fabrikant.
Ongeautoriseerde aanpassingen aan het product door een derde partij.
Onderhoud en de bijbehorende kosten.
Zelfonderhouds taken zoals schoonmaken. 

Meest gestelde vragen

– Hoe dien ik een claim in?

Meld eventuele problemen eerst aan de winkel waar u de haard heeft gekocht. Hun deskundig advies kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Als u nog steeds een claim wilt indienen, stuur ons dan de volgende gegevens naar garantie@easyhaarden.nl

– Volledige naam, adres, contactnummer en e-mailadres
– Naam van het product 
– Naam van de winkel waar u de haard heeft gekocht
– Beschrijving van de storing 
– Serienummer van het apparaat
– Aankoopbewijs indien niet gedurende 3 jaar geregistreerd

Een van onze klantenserviceteams neemt contact met u op om het probleem op te lossen.

Wanneer begint mijn garantie?

De datum waarop u de haard heeft gekocht, is de datum waarop uw garantie ingaat

 

– Wat valt er niet onder de garantie?

Na het eerste jaar vallen de volgende artikelen niet onder de garantie:
– Glas
– Brandstofbedartikelen (houtblokken, kristallen, leisteen) 

 

 – Moet ik mijn garantie meteen registreren?

Voor een standaard 1 jaar is geen registratie vereist. Je hebt 2 maanden vanaf de aankoopdatum om je te registreren voor de extra garantie van 2 jaar.